Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c.u.c. Lagrime Amare
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Valseriati passt de bal met de wreef. Contarelli is nu in balbezit. Contarelli met een sublieme pass. Petza heeft problemen om de bal te vangen. Petza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cria probeert de bal aan de voet te houden. Ciriaco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pudda. Pudda krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cria is nu in balbezit. Flandina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cria raakt geblesseerd tijdens het duel. Flandina probeert naar een medespeler te passen. Valseriati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rubini rent richting de bal. Rubini schiet op doel. Besani bokst de bal weg.

24e minuut.
Bucchero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petza rent richting de bal. Petza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Radaelli met een sublieme pass. Cordoni speelt de bal door. Scalas rent richting de bal. Petza is nu in balbezit. Petza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tisci onderschept slim de pass. Contarelli is nu in balbezit. Cria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cria krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 53%, Lagrime Amare 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c.u.c. - Lagrime Amare 0:0

47e minuut.
Cria kopt de bal weg. Petza bereikt de bal nog maar net als eerste. Petza passt de bal in één keer door. Scalas rent richting de bal. Scalas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pudda is nu in balbezit. Pudda geeft de bal voor. Klungelig pakt Bucchero de bal. Scalas is nu in balbezit. Scalas schiet op doel. Figallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pudda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudda passt de bal zonder na te denken. Scalas rent richting de bal. Scalas schiet op doel. Tisci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c.u.c. - Lagrime Amare 0:1

70e minuut.
Zimelli geeft de bal voor. Pudda kopt de bal weg. Scalas heeft problemen om de bal te vangen. Petza bereikt de bal nog maar net als eerste. Petza schiet op doel. Figallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Valseriati onderschept slim de pass. Valseriati speelt de bal door. Scalas rent richting de bal. Petza rent richting de bal. Petza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Flandina passt de bal met de wreef. Rubini is nu in balbezit. Giampaoli rent richting de bal. Rubini verovert de bal door een tackle van achteren. Rubini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.s.c.u.c. - Lagrime Amare 1:1

84e minuut.
Tamoni verovert de bal door een tackle van achteren. Contarelli rent richting de bal. Cria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Contarelli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Contarelli kan niet meer verder spelen. Todero komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pudda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Todero de bal. Petza bereikt de bal nog maar net als eerste. Petza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Figallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 64%, Lagrime Amare 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c.u.c. - Lagrime Amare 1:1