Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS ROCCA PRIORA Bigbeng
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 23.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Carti rent richting de bal. Moca verovert de bal door een tackle van achteren. Moca speelt de bal door. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani schiet op doel. Selighini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Marasca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moca heeft problemen om de bal te vangen. Moca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Curreli passt de bal met de wreef. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasca is nu in balbezit. Canziani onderschept slim de pass. Canziani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sabbadini geeft de bal voor. Bertolo heeft problemen om de bal te vangen. Bertolo passt de bal in één keer door. Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Restivo met een snelle inworp. Sabbadini is nu in balbezit. Moca onderschept slim de pass. Moca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Carti rent richting de bal. Moca verovert de bal door een tackle van achteren. Moca met een sublieme pass. Canziani is nu in balbezit. Canziani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROCCA PRIORA - Bigbeng 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROCCA PRIORA 60%, Bigbeng 40%.
AS ROCCA PRIORA - Bigbeng 0:1

63e minuut.
De Groen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertolo met een snelle inworp. Curotti rent richting de bal. Curotti geeft de bal voor. Cinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lussu rent richting de bal. Lussu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS ROCCA PRIORA - Bigbeng 1:1

72e minuut.
Marasca rent richting de bal. Carti bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani begaat een overtreding. Canziani krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Carti raakt geblesseerd tijdens het duel. Carti met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Curotti de bal. De Groen is nu in balbezit. Curotti rent richting de bal. Curotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Canziani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iaboni speelt de bal door. Curreli bereikt de bal nog maar net als eerste. Curreli probeert naar een medespeler te passen. Restivo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canziani rent richting de bal. Canziani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS ROCCA PRIORA - Bigbeng 1:2

86e minuut.
Marazza geeft een lange en hoge pass. Iaboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni passt de bal in één keer door. Lussu is nu in balbezit. Lussu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS ROCCA PRIORA 55%, Bigbeng 45%.
AS ROCCA PRIORA - Bigbeng 1:2