Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigbeng AS ROCCA PRIORA
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Moca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabbadini. Moca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Curreli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canziani springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De Groen verovert de bal door een tackle van achteren. De Groen probeert naar een medespeler te passen. Moca is nu in balbezit. Canziani rent richting de bal. Canziani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De Groen kan de bal niet met de borst controleren. De Groen met een sublieme pass. Canziani rent richting de bal. Canziani schiet op doel. Marasca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Altieri neemt de hoekschop. Curreli kopt de bal weg. Iaboni rent richting de bal. Canziani onderschept slim de pass. Canziani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigbeng - AS ROCCA PRIORA 1:0

32e minuut.
Sabbadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moca onderschept slim de pass. Moca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Canziani de bal. Canziani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigbeng - AS ROCCA PRIORA 2:0

32e minuut.
De Groen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camurani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 37%, AS ROCCA PRIORA 63%.
Bigbeng - AS ROCCA PRIORA 2:0

49e minuut.
Marasca is nu in balbezit. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moca is nu in balbezit. Canziani is nu in balbezit. Canziani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigbeng - AS ROCCA PRIORA 3:0

54e minuut.
Catalano trapt de bal weg. Curreli bereikt de bal nog maar net als eerste. Curreli passt de bal zonder na te denken. Restivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Restivo geeft een lange en hoge pass. Selighini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Curreli heeft problemen om de bal te vangen. Sabbadini rent richting de bal. Sabbadini probeert naar een medespeler te passen. Lussu is nu in balbezit. Lussu haalt uit met een fantastische trap. Cinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Coscarelli geeft een hoge lob. Veronico bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronico geeft de bal voor. Klungelig pakt Canziani de bal. Canziani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Moca rent richting de bal. Canziani is nu in balbezit. Moca bereikt de bal nog maar net als eerste. Moca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigbeng - AS ROCCA PRIORA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 55%, AS ROCCA PRIORA 45%.
Bigbeng - AS ROCCA PRIORA 4:0