Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saetta A.C.Pisa1909
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Furnari trapt de bal weg. Arvia kopt de bal weg. Daar is Danero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rodomonti probeert naar een medespeler te passen. Fornari rent richting de bal. Montesano maakt een afschuwelijke overtreding. Montesano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Tribuzio onderschept slim de pass. Tribuzio geeft de bal voor. Carmeli heeft problemen om de bal te vangen. Realini bereikt de bal nog maar net als eerste. Realini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fornari kan de bal niet met de borst controleren. Fornari met een sublieme pass. Cimarrusto is nu in balbezit. Guerini verovert de bal door een tackle van achteren. Guerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - A.C.Pisa1909 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Garruti de bal. Arvia kopt de bal weg. Daar is Dilazzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
saetta - A.C.Pisa1909 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 47%, A.C.Pisa1909 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saetta - A.C.Pisa1909 1:1

70e minuut.
Garruti kan de bal niet met de borst controleren. Arvia verovert de bal door een tackle van achteren. Garruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvia verovert de bal door een tackle van achteren. Arvia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arvia probeert de bal aan de voet te houden. Garruti rent richting de bal. Garruti passt de bal in één keer door. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 33%, A.C.Pisa1909 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saetta - A.C.Pisa1909 1:1