Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c.u.c. AS ROCCA PRIORA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Carti probeert de bal aan de voet te houden. Cria rent richting de bal. Cria passt de bal in één keer door. Rubini rent richting de bal. Rubini draait met de bal, schiet en ... Selighini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bucchero passt de bal in één keer door. Cria is nu in balbezit. Cria probeert naar een medespeler te passen. Rubini is nu in balbezit. Rubini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Catalano de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Cria rent richting de bal. Cria geeft een hoge lob. Iaboni heeft problemen om de bal te vangen. Rubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubini draait met de bal, schiet en ... Selighini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cria passt de bal zonder na te denken. Bracalari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iaboni. Iaboni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 39%, AS ROCCA PRIORA 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c.u.c. - AS ROCCA PRIORA 0:0

47e minuut.
Marasca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciriaco met een snelle inworp. Cria is nu in balbezit. Cria draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c.u.c. 54%, AS ROCCA PRIORA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.s.c.u.c. - AS ROCCA PRIORA 0:0