Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Pisa1909 VAED F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Conforti is nu in balbezit. Guerini verovert de bal door een tackle van achteren. Guerini speelt de bal door. Montesano is nu in balbezit. Montesano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - VAED F.C. 1:0

12e minuut.
Danero bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Utzeri probeert naar een medespeler te passen. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Foglia is nu in balbezit. Foglia probeert naar een medespeler te passen. Stara is nu in balbezit. Utzeri is nu in balbezit. Utzeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Utzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Utzeri speelt de bal door. Stara is nu in balbezit. Utzeri rent richting de bal. Utzeri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Realini verovert de bal door een tackle van achteren. Realini speelt de bal door. Guerini rent richting de bal. Montesano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bagat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 58%, VAED F.C. 42%.
A.C.Pisa1909 - VAED F.C. 1:0

56e minuut.
Stara is nu in balbezit. Ballotta verovert de bal door een tackle van achteren. Ballotta geeft de bal voor. Montesano is nu in balbezit. Montesano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Guerini onderschept slim de pass. Guerini met een sublieme pass. Montesano rent richting de bal. Montesano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - VAED F.C. 2:0

68e minuut.
Montesano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alieri de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Realini neemt de hoekschop. Autiero heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montesano is nu in balbezit. Montesano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Pisa1909 - VAED F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 53%, VAED F.C. 47%.
A.C.Pisa1909 - VAED F.C. 3:0