Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Noventana saetta
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cimarrusto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amendolea met de inworp. Gamberini controleert de bal met de borst. Gamberini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Coppeta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amendolea met een snelle inworp. Bombelli rent richting de bal. Bombelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zavatta is nu in balbezit. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarrusto passt de bal met de wreef. Bombelli is nu in balbezit. Bombelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Carmeli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amendolea met de inworp. Gamberini is nu in balbezit. Gamberini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Galvanini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrichello rent richting de bal. Barrichello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Barrichello verovert de bal door een tackle van achteren. Barrichello geeft een hoge lob. Corgnati rent richting de bal. Perugino verovert de bal door een tackle van achteren. Perugino draait met de bal, schiet en ... Della Mora Ciale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zavatta verovert de bal door een tackle van achteren. Zavatta geeft een hoge lob. Bombelli rent richting de bal. Bombelli haalt uit met een fantastische trap. Furnari probeert de bal aan de voet te houden. Bonacorsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gamberini probeert naar een medespeler te passen. Zavatta rent richting de bal. Zavatta speelt de bal door. Bombelli rent richting de bal. Bombelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Carmeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Noventana - saetta 1:0

24e minuut.
Barrichello met een sublieme pass. Perugino rent richting de bal. Miccolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugino verovert de bal door een tackle van achteren. Perugino haalt uit met een fantastische trap. Della Mora Ciale bokst de bal weg. Perugino is nu in balbezit. Perugino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Noventana - saetta 1:1

43e minuut.
Virzi is nu in balbezit. Barrichello onderschept slim de pass. Barrichello passt de bal zonder na te denken. Perugino rent richting de bal. Perugino haalt uit met een fantastische trap. Della Mora Ciale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galvanini heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durazzi zal de hoekschop nemen. Corgnati kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Noventana 49%, saetta 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Noventana - saetta 1:1

48e minuut.
Furnari kopt de bal weg. Cimarrusto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavatta. Zavatta krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Galvanini is nu in balbezit. Barrichello onderschept slim de pass. Barrichello probeert naar een medespeler te passen. Perugino is nu in balbezit. Perugino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Miccolis is nu in balbezit. Miccolis geeft de bal voor. Amendolea kopt de bal weg. Gamberini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamberini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Noventana - saetta 2:1

87e minuut.
Perugino is nu in balbezit. Miccolis rent richting de bal. Perugino verovert de bal door een tackle van achteren. Perugino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Amendolea rent richting de bal. Amendolea probeert naar een medespeler te passen. Bombelli rent richting de bal. Bombelli haalt uit met een fantastische trap. Bonacorsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Noventana - saetta 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Noventana 46%, saetta 54%.
Atletico Noventana - saetta 3:1