Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saetta Lagrime Amare
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Contarelli geeft een lange en hoge pass. Morellato heeft problemen om de bal te vangen. Petza speelt de bal door. Scalas is nu in balbezit. Scalas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Flandina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durazzi met een snelle inworp. Arvia rent richting de bal. Arvia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Perugino rent richting de bal. Contarelli onderschept slim de pass. Arvia is nu in balbezit. Perugino rent richting de bal. Perugino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petza de bal. Scalas is nu in balbezit. Scalas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Morellato is nu in balbezit. Flandina onderschept slim de pass. Arvia maakt een afschuwelijke overtreding. Arvia krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Flandina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvia onderschept slim de pass. Arvia geeft een hoge lob. Durazzi is nu in balbezit. Durazzi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morellato verovert de bal door een tackle van achteren. Morellato passt de bal in één keer door. Malavolti is nu in balbezit. Perugino verovert de bal door een tackle van achteren. Perugino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 48%, Lagrime Amare 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saetta - Lagrime Amare 0:0

54e minuut.
Pudda met een sublieme pass. Scalas is nu in balbezit. Petza bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carmeli heeft problemen om de bal te vangen. Bonacorsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tribuzio is nu in balbezit. Petza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tribuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Scalas onderschept slim de pass. Scalas haalt uit met een fantastische trap. Bonacorsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Scalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Contarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Contarelli passt de bal in één keer door. Cordoni geeft een hoge lob. Carmeli kopt de bal weg. Bonacorsi bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pudda zal de hoekschop nemen. Cimarrusto kan de bal niet met de borst controleren. Scalas is nu in balbezit. Scalas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 44%, Lagrime Amare 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
saetta - Lagrime Amare 0:0