Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VAED F.C. AS ROCCA PRIORA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Inworp. Iaboni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbacci speelt de bal door. Curotti is nu in balbezit. Curotti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Musumarra onderschept slim de pass. Musumarra met een sublieme pass. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ... Catalano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bertolo heeft problemen om de bal te vangen. Fontanazza rent richting de bal. Fontanazza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertolo de bal. Bertolo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Musumarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Musumarra met een sublieme pass. Foglia speelt de bal door. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carti rent richting de bal. Coscarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carti rent richting de bal. Coscarelli speelt de bal door. Bertolo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Carti is nu in balbezit. Utzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Utzeri passt de bal met de wreef. Stara rent richting de bal. Stara draait met de bal, schiet en ... Selighini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - AS ROCCA PRIORA 1:0

38e minuut.
Marasca controleert de bal met de borst. Marasca geeft een lange en hoge pass. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - AS ROCCA PRIORA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAED F.C. 52%, AS ROCCA PRIORA 48%.
VAED F.C. - AS ROCCA PRIORA 2:0

51e minuut.
Curotti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cosco komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Carti kan de bal niet met de borst controleren. Utzeri rent richting de bal. Utzeri speelt de bal door. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Carti passt de bal met de wreef. Iaboni met een sublieme pass. Cosco heeft problemen om de bal te vangen. Cosco draait met de bal, schiet en ... Autiero probeert de bal aan de voet te houden. Bagat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Iaboni geeft de bal voor. Musumarra rent richting de bal. Musumarra geeft de bal voor. Sabbadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbadini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Autiero is nu in balbezit. Cosco onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musumarra. Cosco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cosco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Utzeri kopt de bal weg. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara haalt uit met een fantastische trap. Selighini probeert wanhopig de bal te grijpen. Marasca verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - AS ROCCA PRIORA 3:0

69e minuut.
Bertolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bertolo geeft een hoge lob. Musumarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosco rent richting de bal. Cosco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Foglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaboni speelt de bal door. Sabbadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAED F.C. 46%, AS ROCCA PRIORA 54%.
VAED F.C. - AS ROCCA PRIORA 3:0