Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C.Pisa1909 S.s.c.u.c.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Valseriati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabarelli met de inworp. Guerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Danero geeft de bal voor. Inworp. Ciriaco met de inworp. Cria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cria schiet op doel. Consiglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Valseriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati geeft een lange en hoge pass. Danero kopt de bal weg. Daar is Cria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Consiglio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 45%, S.s.c.u.c. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C.Pisa1909 - S.s.c.u.c. 0:0

59e minuut.
Tisci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisci geeft een hoge lob. Cria kopt de bal weg. Rubini is nu in balbezit. Rubini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Guerini draait met de bal, schiet en ... Bucchero kopt de bal weg. Giuliato is nu in balbezit. Guerini onderschept slim de pass. Guerini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cria is nu in balbezit. Cria passt de bal in één keer door. Danero is nu in balbezit. Rubini onderschept slim de pass. Rubini haalt uit met een fantastische trap. Consiglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Reggiardi geeft een hoge lob. Inworp. Motton met een snelle inworp. Guerini rent richting de bal. Guerini passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Pisa1909 43%, S.s.c.u.c. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C.Pisa1909 - S.s.c.u.c. 0:0