Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saetta AS ROCCA PRIORA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Bertolo rent richting de bal. Bertolo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cimarrusto de bal. Curotti is nu in balbezit. Curotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barrichello speelt de bal door. Marasca rent richting de bal. Perugino onderschept slim de pass. Perugino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
saetta - AS ROCCA PRIORA 1:0

20e minuut.
Barbacci is nu in balbezit. Barbacci geeft de bal voor. Morellato probeert de bal aan de voet te houden. Curotti is nu in balbezit. Curotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Morellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curotti is nu in balbezit. Coppeta is nu in balbezit. Curotti onderschept slim de pass. Curotti haalt uit met een fantastische trap. Bonacorsi bokst de bal weg.

22e minuut.
Morellato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertolo met een snelle inworp. Curotti is nu in balbezit. Curotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Collinelli passt de bal zonder na te denken. Furnari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coppeta de bal. Bertolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sabbadini verovert de bal door een tackle van achteren. Sabbadini probeert naar een medespeler te passen. Coppeta rent richting de bal. Lussu onderschept slim de pass. Lussu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 65%, AS ROCCA PRIORA 35%.
saetta - AS ROCCA PRIORA 1:0

52e minuut.
Morellato probeert naar een medespeler te passen. Durazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carti bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Durazzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Perugino passt de bal zonder na te denken. Collinelli is nu in balbezit. Collinelli passt de bal met de wreef. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello schiet op doel. Selighini bokst de bal weg.

61e minuut.
Sabbadini rent richting de bal. Sabbadini geeft een hoge lob. Daar is Furnari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sabbadini geeft een lange en hoge pass. Carmeli kopt de bal weg. Klungelig pakt Curotti de bal. Lussu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussu draait met de bal, schiet en ... Bonacorsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tribuzio geeft een hoge lob. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello is nu in balbezit. Perugino is nu in balbezit. Perugino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Morellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Carti verovert de bal door een tackle van achteren. Carti geeft een hoge lob. Barbacci is nu in balbezit. Barbacci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Lussu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppeta onderschept slim de pass. Coppeta speelt de bal door. Carti rent richting de bal. Carti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saetta 55%, AS ROCCA PRIORA 45%.
saetta - AS ROCCA PRIORA 1:0