Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigbeng A.C.Pisa1909
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Marazza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerini is nu in balbezit. Guerini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De Groen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Altieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilazzaro rent richting de bal. Altieri verovert de bal door een tackle van achteren. Altieri probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Curreli is nu in balbezit. Guerini verovert de bal door een tackle van achteren. Guerini passt de bal met de wreef. Montesano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Guerini is nu in balbezit. Guerini passt de bal in één keer door. Montesano rent richting de bal. Montesano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Curreli passt de bal in één keer door. Ballotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani begaat een overtreding. Canziani krijgt een gele kaart. Ballotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ballotta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montesano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Calzarossa is nu in balbezit. Curreli speelt de bal door. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini onderschept slim de pass. Guerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigbeng - A.C.Pisa1909 0:1

39e minuut.
Tabarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza verovert de bal door een tackle van achteren. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani haalt uit met een fantastische trap. Consiglio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Garruti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moca is nu in balbezit. Moca draait met de bal, schiet en ... Garruti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altieri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 41%, A.C.Pisa1909 59%.
Bigbeng - A.C.Pisa1909 0:1

47e minuut.
Moca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiappa komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Marazza speelt de bal door. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen probeert naar een medespeler te passen. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Consiglio met een harde bal richting middenveld. Motton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Groen zijn tegenspeler op de grond. De Groen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Chiappa passt de bal zonder na te denken. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Garruti is nu in balbezit. Chiappa is nu in balbezit. Chiappa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Consiglio met een sublieme pass. Curreli kopt de bal weg. Garruti rent richting de bal. Chiappa onderschept slim de pass. Chiappa draait met de bal, schiet en ... Consiglio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiappa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camurani komt het veld opgelopen. Restivo met een snelle inworp. Curreli kan de bal niet met de borst controleren. Curreli geeft de bal voor. Altieri is nu in balbezit. Altieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Garruti heeft problemen om de bal te vangen. Camurani rent richting de bal. Camurani speelt de bal door. Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Canziani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigbeng 41%, A.C.Pisa1909 59%.
Bigbeng - A.C.Pisa1909 0:1