Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DTLB ploiny
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.7
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Sabatini passt de bal met de wreef. Calandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancusu onderschept slim de pass. Mino onderschept slim de pass. Mino draait met de bal, schiet en ... Avancini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zoi is nu in balbezit. Loco verovert de bal door een tackle van achteren. Loco met een sublieme pass. Maenza is nu in balbezit. Maenza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Maenza passt de bal in één keer door. Mancusu rent richting de bal. Sabatini maakt een afschuwelijke overtreding. Sabatini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mancusu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maenza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Loco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DTLB - ploiny 1:0

29e minuut.
Mino verovert de bal door een tackle van achteren. Gaber verovert de bal door een tackle van achteren. Maenza is nu in balbezit. Loco rent richting de bal. Loco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tisci onderschept slim de pass. Matano is nu in balbezit. Matano passt de bal met de wreef. Calandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandro haalt uit met een fantastische trap. Avancini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Mancusu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maenza is nu in balbezit. Maenza probeert naar een medespeler te passen. Calandro rent richting de bal. Calandro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanuzzi is nu in balbezit. Maenza verovert de bal door een tackle van achteren. Maenza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DTLB - ploiny 2:0

44e minuut.
Mino met een sublieme pass. Calandro is nu in balbezit. Maenza onderschept slim de pass. Maenza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DTLB 45%, ploiny 55%.
DTLB - ploiny 2:0

47e minuut.
Calandro onderschept slim de pass. Maenza rent richting de bal. Met opzet legt Calandro zijn tegenspeler op de grond. Calandro krijgt een gele kaart. Maenza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Marsellis verovert de bal door een tackle van achteren. Mancusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancusu met een sublieme pass. Loco is nu in balbezit. Loco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Loco is nu in balbezit. Loco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DTLB - ploiny 3:0

61e minuut.
Tisci geeft een lange en hoge pass. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena passt de bal met de wreef. Loco rent richting de bal. Loco schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Carnelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Annovazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matano rent richting de bal. Matano geeft een hoge lob. Avancini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Longobardo verovert de bal door een tackle van achteren. Longobardo geeft de bal voor. Daar is Sita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loco bereikt de bal nog maar net als eerste. Loco schiet op doel. Sacanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DTLB - ploiny 4:0

78e minuut.
Biadigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biadigo passt de bal in één keer door. Marsellis geeft de bal voor. Calandro rent richting de bal. Calandro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DTLB 50%, ploiny 50%.
DTLB - ploiny 4:0