Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C Petronese 1909 real durante
Normal Tactiek tris
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwek onderschept slim de pass. Piwek met een sublieme pass. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Nani bokst de bal weg.

6e minuut.
Nani trapt de bal weg. Piwek is nu in balbezit. Piwek probeert naar een medespeler te passen. Lauriente rent richting de bal. Lauriente schiet op doel. Nani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel. Nani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulgheri geeft een hoge lob. Piwek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente schiet op doel. Bulgheri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piwek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lauriente rent richting de bal. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:1

16e minuut.
Modigliani is nu in balbezit. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nani met een harde bal richting middenveld. Didyk speelt de bal door. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piwek de bal. Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwek onderschept slim de pass. Piwek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Corpo trapt de bal weg. Didyk kan de bal niet met de borst controleren. Modigliani rent richting de bal. Didyk verovert de bal door een tackle van achteren. Didyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Lauriente speelt de bal door. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel. Nani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:2

30e minuut.
Lauriente passt de bal zonder na te denken. Fatarella is nu in balbezit. Modigliani rent richting de bal. Fatarella onderschept slim de pass. Fatarella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Modigliani verovert de bal door een tackle van achteren. Modigliani met een sublieme pass. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:3

43e minuut.
Didyk onderschept slim de pass. Didyk met een sublieme pass. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Nani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:4

45e minuut.
Daar is Sassoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linares met de inworp. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună geeft de bal voor. Nani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 83%, real durante 17%.
U.C Petronese 1909 - real durante 0:4

55e minuut.
Didyk met een sublieme pass. Piwek rent richting de bal. Piwek passt de bal met de wreef. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fatarella is nu in balbezit. Fatarella passt de bal met de wreef. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:5

68e minuut.
Fatarella rent richting de bal. Modigliani is nu in balbezit. Fatarella onderschept slim de pass. Didyk rent richting de bal. Didyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:6

71e minuut.
Mătrăgună geeft een hoge lob. Bulgheri heeft problemen om de bal te vangen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. Nani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Piwek onderschept slim de pass. Piwek geeft een hoge lob. Daar is Corpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didyk rent richting de bal. Didyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:7

77e minuut.
Piwek geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună kopt de bal weg. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... Nani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:8

82e minuut.
Pedrinazzi is nu in balbezit. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Piwek probeert naar een medespeler te passen. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:9

85e minuut.
Daar is Seren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwek is nu in balbezit. Piwek geeft een lange en hoge pass. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - real durante 0:10

88e minuut.
Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares rent richting de bal. Linares passt de bal met de wreef. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 87%, real durante 13%.
U.C Petronese 1909 - real durante 0:10