Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dukla U.C Petronese 1909
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Modigliani probeert de bal aan de voet te houden. Fulcon is nu in balbezit. Fulcon passt de bal met de wreef. Pedrinazzi is nu in balbezit. Pedrinazzi draait met de bal, schiet en ... Spitalere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Dainelli is nu in balbezit. Divozzi onderschept slim de pass. Divozzi passt de bal met de wreef. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisti schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Ariano is nu in balbezit. Ariano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bulgheri de bal onder controle te krijgen. Ursini rent richting de bal. Ursini haalt uit met een fantastische trap. Nani bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Sisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrinazzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dainelli. Pedrinazzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Divozzi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Batelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morando rent richting de bal. Morando passt de bal in één keer door. Ursini rent richting de bal. Ursini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Modigliani geeft de bal voor. Pedrinazzi rent richting de bal. Pedrinazzi speelt de bal door. Sisti is nu in balbezit. Sisti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cominardi met een sublieme pass. Sassoni is nu in balbezit. Sassoni passt de bal zonder na te denken. Pedrinazzi rent richting de bal. Pedrinazzi draait met de bal, schiet en ... Spitalere bokst de bal weg.

43e minuut.
Azzone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batelli met een sublieme pass. Morando met een sublieme pass. Ursini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 47%, U.C Petronese 1909 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dukla - U.C Petronese 1909 0:0

47e minuut.
Batelli met een sublieme pass. Morando rent richting de bal. Morando speelt de bal door. Ursini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Frangipane speelt de bal door. Cominardi is nu in balbezit. Cominardi met een sublieme pass. Pedrinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - U.C Petronese 1909 0:1

67e minuut.
Inworp. Batelli met de inworp. Morando rent richting de bal. Ursini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cominardi kopt de bal weg. Divozzi probeert naar een medespeler te passen. Pedrinazzi heeft problemen om de bal te vangen. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fulcon rent richting de bal. Fulcon probeert naar een medespeler te passen. Bulgheri heeft problemen om de bal te vangen. Ursini is nu in balbezit. Ursini schiet op doel. Nani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Frangipane onderschept slim de pass. Frangipane speelt de bal door. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisti schiet op doel. Brusciano probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sassoni neemt de hoekschop. Spitalere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Modigliani de bal onder controle te krijgen. Morando bereikt de bal nog maar net als eerste. Morando speelt de bal door. Ursini rent richting de bal. Ursini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 35%, U.C Petronese 1909 65%.
Dukla - U.C Petronese 1909 0:1