Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Gianlupask Marco Palma
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Castracane kopt de bal weg. Toletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toletti passt de bal in één keer door. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Coltello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracane onderschept slim de pass. Castracane speelt de bal door. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Toletti is nu in balbezit. Maiorana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maiorana krijgt een gele kaart. Toletti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Toletti kan niet meer verder spelen. Adinolfi komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Saracini met een sublieme pass. Giacobi kopt de bal weg. Mignoni probeert de bal aan de voet te houden. Galluccio rent richting de bal. Galluccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cuccus passt de bal met de wreef. Castracane bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracane geeft de bal voor. Adinolfi rent richting de bal. Adinolfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Adinolfi is nu in balbezit. Mannini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adinolfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luvarà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Broi met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Cipolletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoponi maakt een afschuwelijke overtreding. Scoponi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 58%, Marco Palma 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Gianlupask - Marco Palma 0:0

61e minuut.
Gazzoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pontiggia komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mignoni is nu in balbezit. Galluccio onderschept slim de pass. Galluccio passt de bal met de wreef. Giacobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacobi draait met de bal, schiet en ... Caudullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Coltello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracane bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracane speelt de bal door. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 56%, Marco Palma 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Gianlupask - Marco Palma 0:0