Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marco Palma Atletico Gianlupask
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 13.8
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Maiorana verovert de bal door een tackle van achteren. Maiorana geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuccus de bal. Galluccio rent richting de bal. Galluccio draait met de bal, schiet en ... Caudullo bokst de bal weg.

5e minuut.
Ginami met een sublieme pass. Frittegotto rent richting de bal. Galluccio rent richting de bal. Galluccio schiet op doel. Caudullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - Atletico Gianlupask 0:1

15e minuut.
Galluccio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gregoracci de bal onder controle te krijgen. Gregoracci geeft een hoge lob. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Scoponi rent richting de bal. Maiorana is nu in balbezit. Toletti begaat een overtreding. Toletti krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Cipolletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolletti geeft een hoge lob. Coltello heeft problemen om de bal te vangen. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Maiorana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luvarà met een snelle inworp. Cipolletti rent richting de bal. Cipolletti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marco Palma - Atletico Gianlupask 1:1

43e minuut.
Contino probeert naar een medespeler te passen. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzoli rent richting de bal. Galluccio verovert de bal door een tackle van achteren. Galluccio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - Atletico Gianlupask 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 44%, Atletico Gianlupask 56%.
Marco Palma - Atletico Gianlupask 1:2

51e minuut.
Cipolletti geeft de bal voor. Broi kan de bal niet met de borst controleren. Feula rent richting de bal. Toletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiorana met een sublieme pass. Galluccio is nu in balbezit. Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Contino is nu in balbezit. Contino geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Luvarà de bal onder controle te krijgen. Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 38%, Atletico Gianlupask 62%.
Marco Palma - Atletico Gianlupask 1:2