Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AdChi real durante
Normal Tactiek tris
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 38
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


11e minuut.
Fatarella is nu in balbezit. Avesti rent richting de bal. Fatarella onderschept slim de pass. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Gerardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:1

12e minuut.
Chipa is nu in balbezit. Piwek verovert de bal door een tackle van achteren. Piwek speelt de bal door. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piwek is nu in balbezit. Piwek passt de bal zonder na te denken. Daar is Fada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Alloisi is nu in balbezit. Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:2

22e minuut.
Fada met een sublieme pass. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Di Iorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares is nu in balbezit. Linares passt de bal met de wreef. Fatarella rent richting de bal. Fatarella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Carone rent richting de bal. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares geeft de bal voor. Lauriente rent richting de bal. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. Gerardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Piwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwek geeft de bal voor. Zan heeft problemen om de bal te vangen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:3

34e minuut.
Avesti probeert naar een medespeler te passen. Alloisi heeft problemen om de bal te vangen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente draait met de bal, schiet en ... Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lauriente de bal. Gerardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:4

36e minuut.
Piwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwek passt de bal in één keer door. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zan de bal onder controle te krijgen. Gerardi bokst de bal weg. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:5

38e minuut.
Seren is nu in balbezit. Seren geeft een hoge lob. Chipa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Piwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwek geeft een hoge lob. Fada probeert naar een medespeler te passen. Piwek is nu in balbezit. Piwek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:6

44e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Piwek speelt de bal door. Klungelig pakt Lauriente de bal. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdChi 79%, real durante 21%.
AdChi - real durante 0:6

47e minuut.
Gerardi trapt de bal weg van het doel. Seren kopt de bal weg. Di Iorio is nu in balbezit. Fada onderschept slim de pass. Fada passt de bal zonder na te denken. Gerardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:7

74e minuut.
Fada rent richting de bal. Di Iorio is nu in balbezit. Di Iorio met een sublieme pass. Piwek is nu in balbezit. Piwek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Alloisi de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Fatarella maakt een snoekduik en kopt de bal. Gerardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - real durante 0:8

90e minuut.
Lauriente passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Fatarella is nu in balbezit. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdChi 72%, real durante 28%.
AdChi - real durante 0:8