Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dukla AdChi
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Cominardi met een sublieme pass. Nardoni is nu in balbezit. Sembeni maakt een afschuwelijke overtreding. Sembeni krijgt een gele kaart. Nardoni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Evaldi heeft problemen om de bal te vangen. Liotta is nu in balbezit. Evaldi onderschept slim de pass. Evaldi haalt uit met een fantastische trap. Spitalere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - AdChi 0:1

20e minuut.
Ariano probeert naar een medespeler te passen. Cominardi rent richting de bal. Cominardi speelt de bal door. Batelli rent richting de bal. Batelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cominardi probeert naar een medespeler te passen. Morando is nu in balbezit. Morando speelt de bal door. Batelli is nu in balbezit. Batelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Evaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusciano is nu in balbezit. Evaldi onderschept slim de pass. Evaldi haalt uit met een fantastische trap. Spitalere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - AdChi 0:2

32e minuut.
Ursini rent richting de bal. Di Iorio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Iorio speelt de bal door. Evaldi is nu in balbezit. Evaldi haalt uit met een fantastische trap. Spitalere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 44%, AdChi 56%.
Dukla - AdChi 0:2

65e minuut.
Nardoni is nu in balbezit. Zan rent richting de bal. Zan passt de bal in één keer door. Nardoni is nu in balbezit. Nardoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 43%, AdChi 57%.
Dukla - AdChi 0:2