Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C Petronese 1909 Ancona Calcio 1905
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Pedrinazzi probeert naar een medespeler te passen. Sisti heeft problemen om de bal te vangen. Molin begaat een overtreding. Molin krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Klungelig pakt Fulcon de bal. Frangipane is nu in balbezit. Frangipane passt de bal zonder na te denken. Sisti is nu in balbezit. Sisti schiet op doel. Tamborini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Bulgheri geeft een hoge lob. Inworp. Bignotti met de inworp. Bononcini rent richting de bal. Bononcini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Baldessarri probeert naar een medespeler te passen. Sisti kan de bal niet met de borst controleren. Mangiapane onderschept slim de pass. Pedrinazzi is nu in balbezit. Pedrinazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Molin passt de bal met de wreef. Baldessarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessarri passt de bal zonder na te denken. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - Ancona Calcio 1905 0:1

44e minuut.
Pedrinazzi rent richting de bal. Nistro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedrinazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Divozzi komt bij de bal en schiet. Sisti krijgt zijn hoofd ertegen. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 57%, Ancona Calcio 1905 43%.
U.C Petronese 1909 - Ancona Calcio 1905 0:1

47e minuut.
Modigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiapane is nu in balbezit. Mangiapane passt de bal in één keer door. Bononcini rent richting de bal. Bononcini haalt uit met een fantastische trap. Nani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pedrinazzi heeft problemen om de bal te vangen. Mangiapane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azzone de bal. Pappapino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappapino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pedrinazzi is nu in balbezit. Balocchi onderschept slim de pass. Balocchi geeft een hoge lob. Frangipane rent richting de bal. Frangipane geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisti schiet op doel. Tamborini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C Petronese 1909 - Ancona Calcio 1905 1:1

78e minuut.
Corpo kopt de bal weg. Klungelig pakt Molin de bal. Modigliani rent richting de bal. Molin verovert de bal door een tackle van achteren. Molin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 51%, Ancona Calcio 1905 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C Petronese 1909 - Ancona Calcio 1905 1:1