Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marco Palma feisbuk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Zingarello verovert de bal door een tackle van achteren. Zingarello geeft een lange en hoge pass. Barontini is nu in balbezit. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Castracane rent richting de bal. Castracane geeft een hoge lob. Pedota probeert de bal aan de voet te houden. Feula is nu in balbezit. Feula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Palamà geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cipolletti met de inworp. Adinolfi rent richting de bal. Adinolfi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula is nu in balbezit. Pedota verovert de bal door een tackle van achteren. Adinolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Adinolfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alfiere geeft een lange en hoge pass. Cuccus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velica. Velica krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cuccus speelt de bal door. Cigognini geeft de bal voor. Gregoracci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pievano geeft de bal voor. Velica kopt de bal weg. Mignoni kan de bal niet met de borst controleren. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - feisbuk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 56%, feisbuk 44%.
Marco Palma - feisbuk 0:1

52e minuut.
Zingarello geeft een hoge lob. Cuccus heeft problemen om de bal te vangen. Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere rent richting de bal. Alfiere schiet op doel. Caudullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - feisbuk 0:2

63e minuut.
Cipolletti met de inworp. Adinolfi is nu in balbezit. Alfiere rent richting de bal. Adinolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Adinolfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - feisbuk 1:2

70e minuut.
Castracane is nu in balbezit. Cigognini rent richting de bal. Castracane begaat een overtreding. Castracane krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Luvarà bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Zingarello rent richting de bal. Feula onderschept slim de pass. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cipolletti geeft een lange en hoge pass. Castracane kopt de bal weg. Feula heeft problemen om de bal te vangen. Adinolfi rent richting de bal. Adinolfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigognini geeft de bal voor. Guzzo kopt de bal weg. Feula is nu in balbezit. Feula haalt uit met een fantastische trap. Tuberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 51%, feisbuk 49%.
Marco Palma - feisbuk 1:2