Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan 34 Atletico Gianlupask
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 13.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Coltello rent richting de bal. Strippoli verovert de bal door een tackle van achteren. Broi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti verovert de bal door een tackle van achteren. Anforti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saracini bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Contrada rent richting de bal. Strippoli rent richting de bal. Strippoli passt de bal zonder na te denken. Anforti rent richting de bal. Anforti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - Atletico Gianlupask 1:0

17e minuut.
Mannini is nu in balbezit. Strippoli verovert de bal door een tackle van achteren. Strippoli met een sublieme pass. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti draait met de bal, schiet en ... Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - Atletico Gianlupask 2:0

19e minuut.
Pollastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollastri passt de bal in één keer door. Squillace rent richting de bal. Anforti verovert de bal door een tackle van achteren. Anforti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ginami is nu in balbezit. Ginami probeert naar een medespeler te passen. Borboni rent richting de bal. Galluccio onderschept slim de pass. Galluccio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Daar is Mannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strippoli rent richting de bal. Mannini begaat een overtreding. Mannini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 46%, Atletico Gianlupask 54%.
milan 34 - Atletico Gianlupask 2:0

55e minuut.
Maiorana speelt de bal door. Ginami heeft problemen om de bal te vangen. Ginami passt de bal met de wreef. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Maiorana kopt de bal weg. Klungelig pakt Luccini de bal. Galluccio rent richting de bal. Galluccio draait met de bal, schiet en ... Borboni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Borboni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirabilia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Maiorana is nu in balbezit. Mannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannini probeert naar een medespeler te passen. Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginami haalt uit met een fantastische trap. Geronzi bokst de bal weg.

72e minuut.
Mannini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grandoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 58%, Atletico Gianlupask 42%.
milan 34 - Atletico Gianlupask 2:0