Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C Petronese 1909 AdChi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Modigliani is nu in balbezit. Evaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Divozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Carone verovert de bal door een tackle van achteren. Carone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chipa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sembeni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedrinazzi. Pedrinazzi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Baldari is nu in balbezit. Baldari geeft een hoge lob. Bulgheri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Evaldi rent richting de bal. Evaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - AdChi 0:1

40e minuut.
Azzone passt de bal in één keer door. Bulgheri is nu in balbezit. Evaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Evaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - AdChi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 56%, AdChi 44%.
U.C Petronese 1909 - AdChi 0:2

59e minuut.
Azzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone rent richting de bal. Carone passt de bal met de wreef. Evaldi rent richting de bal. Evaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Azzone geeft een hoge lob. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinazzi draait met de bal, schiet en ... Gerardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C Petronese 1909 - AdChi 1:2

67e minuut.
Sembeni passt de bal zonder na te denken. Daar is Modigliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sembeni met een sublieme pass. Maturo is nu in balbezit. Maturo geeft de bal voor. Nani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Nani speelt de bal door. Sembeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sembeni geeft de bal voor. Evaldi rent richting de bal. Evaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 54%, AdChi 46%.
U.C Petronese 1909 - AdChi 1:2