Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real durante Ancona Calcio 1905
tris Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


9e minuut.
Baldessarri is nu in balbezit. Baldessarri passt de bal met de wreef. Pappapino probeert de bal aan de voet te houden. Piwek rent richting de bal. Piwek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună passt de bal zonder na te denken. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Baldessarri onderschept slim de pass. Baldessarri speelt de bal door. Engels geeft een lange en hoge pass. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tamborini trapt de bal weg. Piwek kopt de bal weg. Lauriente rent richting de bal. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mangiapane met een sublieme pass. Pappapino is nu in balbezit. Met opzet legt Seren zijn tegenspeler op de grond. Seren krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Piwek met de inworp. Baldessarri is nu in balbezit. Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren geeft de bal voor. Daar is Fatarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella schiet op doel. Gaggegi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Ancona Calcio 1905 1:0

32e minuut.
Inworp. Seren met de inworp. Piwek probeert de bal met de borst te controleren. Piwek geeft de bal voor. Fatarella maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamborini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Seren is nu in balbezit. Seren passt de bal zonder na te denken. Linares met een sublieme pass. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada schiet op doel. Tamborini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... Tamborini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mangiapane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mătrăgună zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linares geeft een lange en hoge pass. Lauriente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nistro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună geeft de bal voor. Tamborini bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mătrăgună zal de hoekschop nemen. Mangiapane verovert de bal door een tackle van achteren. Fada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 18%, Ancona Calcio 1905 82%.
real durante - Ancona Calcio 1905 1:0

52e minuut.
Lauriente verovert de bal door een tackle van achteren. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren speelt de bal door. Daar is Fada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Fatarella onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Fatarella rent richting de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lauriente rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Ancona Calcio 1905 2:0

61e minuut.
Gaggegi geeft een lange en hoge pass. Bignotti kopt de bal weg. Linares probeert de bal aan de voet te houden. Fada rent richting de bal. Fada schiet op doel. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Ancona Calcio 1905 3:0

72e minuut.
Fatarella rent richting de bal. Fada is nu in balbezit. Fatarella is nu in balbezit. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Tamborini met een sublieme pass. Piwek kopt de bal weg. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Ancona Calcio 1905 4:0

81e minuut.
Fada rent richting de bal. Fada passt de bal met de wreef. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente schiet op doel. Tamborini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Ancona Calcio 1905 5:0

84e minuut.
Linares met de inworp. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Bonora rent richting de bal. Bonora geeft de bal voor. Piwek kopt de bal weg. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bonora rent richting de bal. Bonora geeft de bal voor. Inworp. Piwek met een snelle inworp. Seren geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 15%, Ancona Calcio 1905 85%.
real durante - Ancona Calcio 1905 5:0