Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona Calcio 1905 real durante
Normal Tactiek tris
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.2
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Linares met een sublieme pass. Klungelig pakt Morganti de bal. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente draait met de bal, schiet en ... Tamborini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - real durante 0:1

4e minuut.
Fatarella probeert de bal aan de voet te houden. Fada is nu in balbezit. Fada passt de bal zonder na te denken. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamborini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - real durante 0:2

5e minuut.
Molin passt de bal in één keer door. Gaggegi heeft problemen om de bal te vangen. Morganti rent richting de bal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - real durante 0:3

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Morganti de bal onder controle te krijgen. Mangiapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren geeft de bal voor. Gaggegi kopt de bal weg. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - real durante 0:4

24e minuut.
Linares onderschept slim de pass. Linares geeft de bal voor. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Linares met een sublieme pass. Klímeš is nu in balbezit. Klímeš geeft de bal voor. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gaggegi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klímeš met een snelle inworp. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Tamborini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Klímeš is nu in balbezit. Klímeš probeert naar een medespeler te passen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 78%, real durante 22%.
Ancona Calcio 1905 - real durante 0:4

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klímeš neemt de hoekschop. Fatarella kopt de bal weg. Lauriente rent richting de bal. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - real durante 0:5

65e minuut.
Fada heeft problemen om de bal te vangen. Fada probeert naar een medespeler te passen. Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella onderschept slim de pass. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Pappapino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwek is nu in balbezit. Piwek probeert naar een medespeler te passen. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Seren passt de bal met de wreef. Linares speelt de bal door. Klímeš probeert naar een medespeler te passen. Fatarella rent richting de bal. Fatarella schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Seren met de inworp. Lauriente probeert naar een medespeler te passen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Molin kopt de bal weg. Piwek heeft problemen om de bal te vangen. Piwek met een sublieme pass. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tamborini met een sublieme pass. Piwek is nu in balbezit. Piwek passt de bal met de wreef. Seren is nu in balbezit. Seren geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fatarella rent richting de bal. Klímeš rent richting de bal. Klímeš geeft de bal voor. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 83%, real durante 17%.
Ancona Calcio 1905 - real durante 0:5