Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marco Palma milan 34
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Toletti is nu in balbezit. Toletti speelt de bal door. Contrada rent richting de bal. Adinolfi onderschept slim de pass. Adinolfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Luvarà rent richting de bal. Strippoli onderschept slim de pass. Strippoli speelt de bal door. Klungelig pakt Anforti de bal. Anforti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - milan 34 0:1

18e minuut.
Castagner probeert naar een medespeler te passen. Dentini rent richting de bal. Dentini probeert naar een medespeler te passen. Strippoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strippoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - milan 34 0:2

32e minuut.
Castagner verovert de bal door een tackle van achteren. Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinolfi haalt uit met een fantastische trap. Geronzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - milan 34 1:2

38e minuut.
Magaletta geeft een hoge lob. Anforti probeert de bal aan de voet te houden. Butto rent richting de bal. Anforti verovert de bal door een tackle van achteren. Anforti haalt uit met een fantastische trap. Piovano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 54%, milan 34 46%.
Marco Palma - milan 34 1:2

54e minuut.
Luvarà heeft problemen om de bal te vangen. Strippoli is nu in balbezit. Strippoli passt de bal zonder na te denken. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti haalt uit met een fantastische trap. Piovano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Toletti passt de bal in één keer door. Castagner is nu in balbezit. Adinolfi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adinolfi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Contrada is nu in balbezit. Contrada passt de bal in één keer door. Strippoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cipolletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adinolfi is nu in balbezit. Adinolfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marco Palma - milan 34 2:2

66e minuut.
Luvarà speelt de bal door. Castagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Toletti onderschept slim de pass. Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinolfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Anforti probeert naar een medespeler te passen. Evangelisti rent richting de bal. Pontiggia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pontiggia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Evangelisti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castagner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anforti rent richting de bal. Anforti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Evangelisti is nu in balbezit. Evangelisti geeft een lange en hoge pass. Butto probeert de bal met de borst te controleren. Anforti is nu in balbezit. Anforti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - milan 34 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 54%, milan 34 46%.
Marco Palma - milan 34 2:3