Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
feisbuk Atletico Gianlupask
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alfiere passt de bal in één keer door. Zingarello is nu in balbezit. Zingarello passt de bal in één keer door. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere schiet op doel. Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Broi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfiere rent richting de bal. Alfiere haalt uit met een fantastische trap. Saracini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pedota geeft de bal voor. Inworp. Contino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ginami is nu in balbezit. Ginami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini onderschept slim de pass. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere draait met de bal, schiet en ... Squillace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Barontini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badalati komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Velica passt de bal in één keer door. Alineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alineri probeert naar een medespeler te passen. Badalati is nu in balbezit. Badalati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feisbuk 39%, Atletico Gianlupask 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
feisbuk - Atletico Gianlupask 0:0

47e minuut.
Zingarello geeft een lange en hoge pass. Daar is Badalati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grandoni is nu in balbezit. Badalati verovert de bal door een tackle van achteren. Badalati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Alfiere rent richting de bal. Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalati onderschept slim de pass. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Grandoni passt de bal zonder na te denken. Coltello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltello probeert naar een medespeler te passen. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pedota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rubino komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Rubino geeft een hoge lob. Alineri controleert de bal met de borst. Alineri geeft een hoge lob. Badalati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalati haalt uit met een fantastische trap. Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
feisbuk - Atletico Gianlupask 1:0

72e minuut.
Daar is Grandoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere passt de bal in één keer door. Badalati is nu in balbezit. Badalati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Alfiere kopt de bal weg. Zingarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio begaat een overtreding. Galluccio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feisbuk 38%, Atletico Gianlupask 62%.
feisbuk - Atletico Gianlupask 1:0