Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Gianlupask feisbuk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Coltello rent richting de bal. Grandoni rent richting de bal. Alfiere rent richting de bal. Barontini rent richting de bal. Barontini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Scoponi is nu in balbezit. Barontini verovert de bal door een tackle van achteren. Barontini met een sublieme pass. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zingarello verovert de bal door een tackle van achteren. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfiere krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Zingarello rent richting de bal. Zingarello probeert naar een medespeler te passen. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - feisbuk 1:0

25e minuut.
Maiorana probeert naar een medespeler te passen. Barontini rent richting de bal. Squillace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Squillace krijgt een gele kaart. Barontini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velica wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Contino heeft problemen om de bal te vangen. Contino geeft een hoge lob. Galluccio rent richting de bal. Galluccio haalt uit met een fantastische trap. Tuberto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - feisbuk 2:0

36e minuut.
Frittegotto kopt de bal weg. Zingarello probeert de bal aan de voet te houden. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio schiet op doel. Pedota heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuberto probeert naar een medespeler te passen. Alfiere kopt de bal weg. Daar is Squillace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barontini is nu in balbezit. Barontini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Maiorana is nu in balbezit. Velica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maiorana raakt geblesseerd tijdens het duel. Maiorana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Zingarello de bal. Galluccio rent richting de bal. Galluccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Barontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiorana verovert de bal door een tackle van achteren. Maiorana passt de bal met de wreef. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 57%, feisbuk 43%.
Atletico Gianlupask - feisbuk 2:0

55e minuut.
Alfiere rent richting de bal. Alfiere geeft een hoge lob. Scoponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini rent richting de bal. Barontini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saracini met een sublieme pass. Grandoni is nu in balbezit. Alfiere is nu in balbezit. Grandoni onderschept slim de pass. Grandoni geeft een hoge lob. Tuberto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Alineri met de inworp. Velica speelt de bal door. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Velica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maiorana de bal. Alfiere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfiere krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Cigognini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scoponi onderschept slim de pass. Cigognini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scoponi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ginami neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Barontini rent richting de bal. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni speelt de bal door. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 45%, feisbuk 55%.
Atletico Gianlupask - feisbuk 2:0