Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real durante feisbuk
tris Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 18.3
redelijk Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tuberto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piwek kopt de bal weg. Barlotta is nu in balbezit. Fada onderschept slim de pass. Fada haalt uit met een fantastische trap. Tuberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Piwek kopt de bal weg. Seren rent richting de bal. Seren geeft de bal voor. Fatarella maakt een snoekduik en kopt de bal. Pedota heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 1:0

7e minuut.
Seren passt de bal met de wreef. Barlotta rent richting de bal. Linares onderschept slim de pass. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Tuberto trapt de bal weg. Seren kopt de bal weg. Lauriente rent richting de bal. Lauriente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pedota kopt de bal weg. Barlotta heeft problemen om de bal te vangen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel. Tuberto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 2:0

17e minuut.
Piwek geeft een lange en hoge pass. Daar is Guzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella rent richting de bal. Fatarella schiet op doel. Tuberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 3:0

22e minuut.
Linares geeft de bal voor. Fatarella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palamà. Palamà krijgt een gele kaart. Fatarella raakt geblesseerd tijdens het duel. Mătrăgună zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Linares speelt de bal door. Fada rent richting de bal. Velica rent richting de bal. Fada onderschept slim de pass. Fada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Piwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwek geeft een lange en hoge pass. Lauriente heeft problemen om de bal te vangen. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 4:0

31e minuut.
Barlotta is nu in balbezit. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares passt de bal met de wreef. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuberto met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Guzzo de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mătrăgună geeft de bal voor. Tuberto speelt de bal door. Linares kopt de bal weg. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Tuberto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palamà heeft problemen om de bal te vangen. Velica bereikt de bal nog maar net als eerste. Velica passt de bal in één keer door. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares met een sublieme pass. Palamà is nu in balbezit. Fatarella verovert de bal door een tackle van achteren. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună speelt de bal door. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 18%, feisbuk 82%.
real durante - feisbuk 4:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piwek met de inworp. Velica rent richting de bal. Velica geeft de bal voor. Linares geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Daar is Piwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mătrăgună de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fatarella de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 5:0

51e minuut.
Mătrăgună raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klímeš komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Doeltrap. Tuberto trapt de bal weg van het doel. Velica kopt de bal weg. Fatarella rent richting de bal. Fatarella schiet op doel. Tuberto bokst de bal weg. Fatarella rent richting de bal. Fatarella schiet op doel. Tuberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pedota geeft een lange en hoge pass. Linares is nu in balbezit. Linares passt de bal met de wreef. Klímeš is nu in balbezit. Klímeš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 6:0

65e minuut.
Palamà met een harde bal richting middenveld. Piwek met een sublieme pass. Linares geeft een lange en hoge pass. Klímeš rent richting de bal. Klímeš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piwek met een sublieme pass. Daar is Pedota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente schiet op doel. Pedota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klímeš neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 7:0

77e minuut.
Piwek is nu in balbezit. Piwek geeft de bal voor. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Tuberto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - feisbuk 8:0

87e minuut.
Doeltrap. Tuberto met een harde bal richting middenveld. Piwek kopt de bal weg. Daar is Lauriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 13%, feisbuk 87%.
real durante - feisbuk 8:0