Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan 34 U.C Petronese 1909
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Bulgheri de bal. Bulgheri geeft de bal voor. Dentini kopt de bal weg. Strippoli probeert de bal aan de voet te houden. Strippoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Magaletta heeft problemen om de bal te vangen. Frangipane rent richting de bal. Frangipane passt de bal zonder na te denken. Pedrinazzi rent richting de bal. Pedrinazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pedrinazzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Divozzi de bal. Divozzi met een sublieme pass. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - U.C Petronese 1909 0:1

25e minuut.
Sassoni geeft de bal voor. Divozzi rent richting de bal. Pollastri begaat een overtreding. Divozzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Divozzi kan niet meer verder spelen. Funghi komt het veld opgelopen. Pedrinazzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Funghi is nu in balbezit. Strippoli onderschept slim de pass. Strippoli met een sublieme pass. Anforti is nu in balbezit. Anforti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Nani trapt de bal weg van het doel. Pollastri kopt de bal weg. Anforti heeft problemen om de bal te vangen. Anforti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Evangelisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelisti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Azzone de bal onder controle te krijgen. Anforti is nu in balbezit. Anforti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Strippoli rent richting de bal. Strippoli haalt uit met een fantastische trap. Nani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 47%, U.C Petronese 1909 53%.
milan 34 - U.C Petronese 1909 0:1

64e minuut.
Sisti passt de bal met de wreef. Sassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassoni passt de bal met de wreef. Sisti rent richting de bal. Sisti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Modigliani speelt de bal door. Strippoli rent richting de bal. Strippoli probeert naar een medespeler te passen. Anforti rent richting de bal. Anforti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
milan 34 - U.C Petronese 1909 1:1

80e minuut.
Contrada geeft een lange en hoge pass. Azzone is nu in balbezit. Modigliani is nu in balbezit. Evangelisti is nu in balbezit. Evangelisti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Funghi kan de bal niet met de borst controleren. Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Funghi begaat een overtreding. Funghi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Corpo geeft een hoge lob. Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangipane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frangipane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 55%, U.C Petronese 1909 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
milan 34 - U.C Petronese 1909 1:1