Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marco Palma AdChi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Luvarà onderschept slim de pass. Luvarà geeft een lange en hoge pass. Daar is Zan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Di Iorio passt de bal met de wreef. Feula rent richting de bal. Avesti bereikt de bal nog maar net als eerste. Feula verovert de bal door een tackle van achteren. Feula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sembeni is nu in balbezit. Adinolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Zan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adinolfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mignoni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 59%, AdChi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marco Palma - AdChi 0:0

55e minuut.
Alloisi onderschept slim de pass. Adinolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Avesti begaat een overtreding. Avesti krijgt een gele kaart. Adinolfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Adinolfi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cipolletti met de inworp. Luvarà rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carone. Luvarà is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luvarà met een snel genomen vrije trap. Gerardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone rent richting de bal. Carone passt de bal in één keer door. Evaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mignoni is nu in balbezit. Carone verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà onderschept slim de pass. Di Iorio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Iorio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 51%, AdChi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marco Palma - AdChi 0:0