Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Gianlupask Ancona Calcio 1905
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Frittegotto heeft problemen om de bal te vangen. Frittegotto geeft de bal voor. Klungelig pakt Baldessarri de bal. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio haalt uit met een fantastische trap. Tamborini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Balocchi rent richting de bal. Ginami verovert de bal door een tackle van achteren. Ginami geeft de bal voor. Galluccio is nu in balbezit. Galluccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - Ancona Calcio 1905 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 60%, Ancona Calcio 1905 40%.
Atletico Gianlupask - Ancona Calcio 1905 1:0

46e minuut.
Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini is nu in balbezit. Ginami is nu in balbezit. Bononcini verovert de bal door een tackle van achteren. Bononcini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bignotti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coltello. Bignotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balocchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini haalt uit met een fantastische trap. Saracini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Gianlupask - Ancona Calcio 1905 1:1

52e minuut.
Ginami heeft problemen om de bal te vangen. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maiorana. Maiorana krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Balocchi is nu in balbezit. Mannini verovert de bal door een tackle van achteren. Balocchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balocchi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mangiapane onderschept slim de pass. Mangiapane speelt de bal door. Broi rent richting de bal. Bononcini onderschept slim de pass. Bononcini draait met de bal, schiet en ... Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Molin rent richting de bal. Mannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin begaat een overtreding. Molin krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mannini rent richting de bal. Balocchi onderschept slim de pass. Balocchi met een sublieme pass. Molin is nu in balbezit. Molin schiet op doel. Paal! Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Galluccio is nu in balbezit. Morganti rent richting de bal. Galluccio verovert de bal door een tackle van achteren. Ginami is nu in balbezit. Ginami draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 56%, Ancona Calcio 1905 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Gianlupask - Ancona Calcio 1905 1:1