Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona Calcio 1905 Atletico Gianlupask
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 13.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Balocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Balocchi geeft een hoge lob. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Frittegotto passt de bal met de wreef. Galluccio is nu in balbezit. Balocchi is nu in balbezit. Galluccio onderschept slim de pass. Galluccio draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 36%, Atletico Gianlupask 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancona Calcio 1905 - Atletico Gianlupask 0:0

82e minuut.
Maiorana heeft problemen om de bal te vangen. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin rent richting de bal. Molin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - Atletico Gianlupask 1:0

88e minuut.
Daar is Grandoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangiapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiapane passt de bal in één keer door. Molin is nu in balbezit. Molin schiet op doel. Saracini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mangiapane speelt de bal door. Pappapino rent richting de bal. Pappapino geeft de bal voor. Bignotti is nu in balbezit. Bignotti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - Atletico Gianlupask 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 28%, Atletico Gianlupask 72%.
Ancona Calcio 1905 - Atletico Gianlupask 2:0