Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
feisbuk U.C Petronese 1909
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Guzzo is nu in balbezit. Guzzo speelt de bal door. Alfiere probeert naar een medespeler te passen. Barontini is nu in balbezit. Barontini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Modigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere onderschept slim de pass. Alfiere speelt de bal door. Barontini is nu in balbezit. Barontini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Corpo probeert naar een medespeler te passen. Sassoni is nu in balbezit. Sassoni probeert naar een medespeler te passen. Lambertini rent richting de bal. Lambertini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barlotta heeft problemen om de bal te vangen. Divozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Divozzi probeert naar een medespeler te passen. Lambertini is nu in balbezit. Lambertini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
feisbuk - U.C Petronese 1909 0:1

35e minuut.
Velica is nu in balbezit. Velica passt de bal zonder na te denken. Barlotta rent richting de bal. Lambertini verovert de bal door een tackle van achteren. Lambertini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Modigliani onderschept slim de pass. Modigliani geeft een lange en hoge pass. Daar is Palamà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambertini is nu in balbezit. Lambertini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuberto trapt de bal weg van het doel. Alfiere kopt de bal weg. Fulcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulcon passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feisbuk 55%, U.C Petronese 1909 45%.
feisbuk - U.C Petronese 1909 0:1

52e minuut.
Pedota geeft een lange en hoge pass. Barontini rent richting de bal. Corpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barontini verovert de bal door een tackle van achteren. Barontini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Modigliani onderschept slim de pass. Modigliani probeert naar een medespeler te passen. Pedrinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinazzi schiet op doel. Pedota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feisbuk 52%, U.C Petronese 1909 48%.
feisbuk - U.C Petronese 1909 0:1