Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real durante milan 34
tris Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
average Verdedigen poor


2e minuut.
Linares is nu in balbezit. Linares probeert naar een medespeler te passen. Piwek speelt de bal door. Klungelig pakt Fada de bal. Fada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Geronzi met een harde bal richting middenveld. Piwek kopt de bal weg. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Luccini geeft de bal voor. Engels rent richting de bal. Engels passt de bal in één keer door. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mătrăgună kopt de bal weg. Klungelig pakt Contrada de bal. Fada is nu in balbezit. Fada draait met de bal, schiet en ... Geronzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 1:0

12e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada passt de bal in één keer door. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Geronzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Linares met de inworp. Mătrăgună met een sublieme pass. Daar is Fada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Contrada is nu in balbezit. Fada verovert de bal door een tackle van achteren. Fada haalt uit met een fantastische trap. Geronzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Piwek de bal. Piwek probeert naar een medespeler te passen. Seren probeert naar een medespeler te passen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Fatarella draait met de bal, schiet en ... Luccini probeert de bal aan de voet te houden. Mătrăgună geeft de bal voor. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 3:0

40e minuut.
Lauriente is nu in balbezit. Luccini rent richting de bal. Lauriente verovert de bal door een tackle van achteren. Lauriente schiet op doel. Geronzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 4:0

44e minuut.
Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren geeft de bal voor. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 15%, milan 34 85%.
real durante - milan 34 4:0

50e minuut.
Dentini passt de bal met de wreef. Castagner rent richting de bal. Piwek onderschept slim de pass. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Luccini geeft een lange en hoge pass. Engels geeft een lange en hoge pass. Linares kopt de bal weg. Fada rent richting de bal. Fada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Seren rent richting de bal. Seren met een sublieme pass. Contrada heeft problemen om de bal te vangen. Fada rent richting de bal. Piwek speelt de bal door. Geronzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dentini probeert naar een medespeler te passen. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente met een sublieme pass. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Fada de bal. Fada passt de bal zonder na te denken. Lauriente rent richting de bal. Lauriente draait met de bal, schiet en ... Geronzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 5:0

68e minuut.
Strippoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strippoli passt de bal zonder na te denken. Seren speelt de bal door. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 6:0

72e minuut.
Geronzi trapt de bal weg van het doel. Magaletta kopt de bal weg. Daar is Fada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Magaletta heeft problemen om de bal te vangen. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună passt de bal in één keer door. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 7:0

82e minuut.
Fatarella is nu in balbezit. Borboni is nu in balbezit. Fatarella begaat een overtreding. Fatarella krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Engels probeert naar een medespeler te passen. Piwek geeft een lange en hoge pass. Fatarella rent richting de bal. Fatarella schiet op doel. Geronzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - milan 34 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 17%, milan 34 83%.
real durante - milan 34 8:0