Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan 34 real durante
Normal Tactiek tris
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.4
unsatisfactory Schieten adequate
hopeless Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares probeert naar een medespeler te passen. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:1

7e minuut.
Borboni heeft problemen om de bal te vangen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. Luccini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:2

16e minuut.
Mătrăgună met een sublieme pass. Fada is nu in balbezit. Fada passt de bal met de wreef. Piwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:3

17e minuut.
Anforti met een sublieme pass. Daar is Strippoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laruccia rent richting de bal. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Biondi met de inworp. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fada is nu in balbezit. Contrada is nu in balbezit. Fada onderschept slim de pass. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Strippoli is nu in balbezit. Linares onderschept slim de pass. Fada probeert naar een medespeler te passen. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piwek speelt de bal door. Seren is nu in balbezit. Seren probeert naar een medespeler te passen. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Luccini kan de bal niet met de borst controleren. Lauriente rent richting de bal. Luccini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lauriente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:4

40e minuut.
Geronzi trapt de bal weg. Fada kopt de bal weg. Luccini controleert de bal met de borst. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lauriente rent richting de bal. Dentini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lauriente raakt geblesseerd tijdens het duel. Piwek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fatarella maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente draait met de bal, schiet en ... Geronzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 80%, real durante 20%.
milan 34 - real durante 0:5

47e minuut.
Lauriente onderschept slim de pass. Seren is nu in balbezit. Seren met een sublieme pass. Fada is nu in balbezit. Fada schiet op doel. Geronzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună geeft een hoge lob. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Seren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fada is nu in balbezit. Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada verovert de bal door een tackle van achteren. Fada passt de bal in één keer door. Geronzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:6

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mătrăgună met een snelle inworp. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... Geronzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:7

61e minuut.
Engels verovert de bal door een tackle van achteren. Engels geeft de bal voor. Luccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella verovert de bal door een tackle van achteren. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fada is nu in balbezit. Fada probeert naar een medespeler te passen. Lauriente rent richting de bal. Lauriente schiet op doel. Geronzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:8

69e minuut.
Fatarella geeft de bal voor. Seren is nu in balbezit. Seren met een sublieme pass. Lauriente heeft problemen om de bal te vangen. Lauriente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Laruccia rent richting de bal. Piwek verovert de bal door een tackle van achteren. Piwek met een sublieme pass. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fada probeert de bal met de borst te controleren. Contrada rent richting de bal. Contrada met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Linares geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Seren geeft een lange en hoge pass. Borboni speelt de bal door. Magaletta rent richting de bal. Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Mătrăgună schiet op doel. Geronzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Borboni probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - real durante 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 86%, real durante 14%.
milan 34 - real durante 0:9