Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona Calcio 1905 Marco Palma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Luvarà onderschept slim de pass. Toletti probeert naar een medespeler te passen. Morganti is nu in balbezit. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Feula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adinolfi komt het veld opgelopen. Caudullo met een harde bal richting middenveld. Balocchi is nu in balbezit. Adinolfi onderschept slim de pass. Adinolfi haalt uit met een fantastische trap. Tamborini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - Marco Palma 0:1

35e minuut.
Balocchi heeft problemen om de bal te vangen. Molin is nu in balbezit. Molin passt de bal in één keer door. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nistro passt de bal met de wreef. Balocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balocchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Adinolfi de bal. Adinolfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 47%, Marco Palma 53%.
Ancona Calcio 1905 - Marco Palma 0:1

56e minuut.
Adinolfi rent richting de bal. Morganti rent richting de bal. Morganti geeft de bal voor. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ancona Calcio 1905 - Marco Palma 1:1

67e minuut.
Mangiapane geeft een hoge lob. Pappapino is nu in balbezit. Pappapino probeert naar een medespeler te passen. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Caudullo trapt de bal weg. Mangiapane heeft problemen om de bal te vangen. Mignoni rent richting de bal. Mangiapane is nu in balbezit. Mangiapane draait met de bal, schiet en ... Caudullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mignoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gaggegi de bal. Adinolfi is nu in balbezit. Adinolfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cipolletti met de inworp. Balocchi rent richting de bal. Toletti onderschept slim de pass. Toletti met een sublieme pass. Paal! Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinolfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - Marco Palma 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 37%, Marco Palma 63%.
Ancona Calcio 1905 - Marco Palma 1:2