Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marco Palma Ancona Calcio 1905
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


36e minuut.
Mangiapane met een sublieme pass. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignoni rent richting de bal. Bononcini onderschept slim de pass. Bononcini haalt uit met een fantastische trap. Caudullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Balocchi passt de bal met de wreef. Castracane bereikt de bal nog maar net als eerste. Castracane probeert naar een medespeler te passen. Feula is nu in balbezit. Feula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - Ancona Calcio 1905 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 62%, Ancona Calcio 1905 38%.
Marco Palma - Ancona Calcio 1905 1:0

48e minuut.
Luvarà probeert de bal met de borst te controleren. Balocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Balocchi geeft een lange en hoge pass. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caudullo niet meer kan verder spelen. Piovano komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Tormen kopt de bal weg. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini onderschept slim de pass. Bononcini draait met de bal, schiet en ... Piovano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Balocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Balocchi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gregoracci de bal. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marco Palma - Ancona Calcio 1905 1:1

65e minuut.
Cipolletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletti passt de bal zonder na te denken. Daar is Bononcini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bononcini schiet op doel. Piovano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - Ancona Calcio 1905 1:2

75e minuut.
Morganti geeft een hoge lob. Castracane kopt de bal weg. Baldessarri verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castracane zal de hoekschop nemen. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 52%, Ancona Calcio 1905 48%.
Marco Palma - Ancona Calcio 1905 1:2