Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AdChi Atletico Gianlupask
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 13.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Mannini heeft problemen om de bal te vangen. Evaldi onderschept slim de pass. Evaldi probeert naar een medespeler te passen. Carone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone haalt uit met een fantastische trap. Saracini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Maturo geeft een lange en hoge pass. Scoponi probeert naar een medespeler te passen. Di Iorio speelt de bal door. Carone heeft problemen om de bal te vangen. Carone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Evaldi is nu in balbezit. Squillace bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Evaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - Atletico Gianlupask 1:0

37e minuut.
Carone schiet op doel. Mannini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ginami is nu in balbezit. Carone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saracini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdChi 33%, Atletico Gianlupask 67%.
AdChi - Atletico Gianlupask 1:0

63e minuut.
Maiorana is nu in balbezit. Evaldi onderschept slim de pass. Evaldi speelt de bal door. Carone rent richting de bal. Carone haalt uit met een fantastische trap. Saracini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Carone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone geeft de bal voor. Maiorana probeert de bal aan de voet te houden. Evaldi rent richting de bal. Evaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AdChi - Atletico Gianlupask 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdChi 43%, Atletico Gianlupask 57%.
AdChi - Atletico Gianlupask 2:0