Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Gianlupask AdChi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Squillace bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldi rent richting de bal. Maiorana is nu in balbezit. Evaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Evaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Frittegotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frittegotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mannini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contino rent richting de bal. Contino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone passt de bal in één keer door. Evaldi rent richting de bal. Evaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mannini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grandoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 61%, AdChi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Gianlupask - AdChi 0:0

54e minuut.
Di Iorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Iorio passt de bal in één keer door. Squillace heeft problemen om de bal te vangen. Evaldi onderschept slim de pass. Evaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Saracini met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Maiorana de bal. Marvaldi met een sublieme pass. Evaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grandoni is nu in balbezit. Di Iorio onderschept slim de pass. Di Iorio probeert naar een medespeler te passen. Evaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Di Iorio geeft de bal voor. Klungelig pakt Grandoni de bal. Di Iorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Iorio krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Di Iorio onderschept slim de pass. Carone is nu in balbezit. Carone passt de bal met de wreef. Evaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Scoponi passt de bal zonder na te denken. Chipa rent richting de bal. Chipa speelt de bal door. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 63%, AdChi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Gianlupask - AdChi 0:0