Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan 34 Ancona Calcio 1905
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Molin controleert de bal met de borst. Contrada is nu in balbezit. Molin onderschept slim de pass. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Contrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappapino rent richting de bal. Pappapino passt de bal met de wreef. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Molin passt de bal in één keer door. Bononcini is nu in balbezit. Contrada is nu in balbezit. Bononcini verovert de bal door een tackle van achteren. Bononcini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mangiapane speelt de bal door. Pappapino speelt de bal door. Bononcini rent richting de bal. Bononcini draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Luccini de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 60%, Ancona Calcio 1905 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
milan 34 - Ancona Calcio 1905 0:0

47e minuut.
Borboni verovert de bal door een tackle van achteren. Molin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin passt de bal met de wreef. Bononcini rent richting de bal. Bononcini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pollastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessarri met een sublieme pass. Anforti is nu in balbezit. Anforti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baldessarri geeft een hoge lob. Inworp. Pollastri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strippoli rent richting de bal. Strippoli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Anforti de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Mangiapane de bal onder controle te krijgen. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balocchi is nu in balbezit. Anforti onderschept slim de pass. Anforti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mangiapane kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luccini de bal onder controle te krijgen. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini schiet op doel. Geronzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 34 - Ancona Calcio 1905 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 34 50%, Ancona Calcio 1905 50%.
milan 34 - Ancona Calcio 1905 0:1