Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona Calcio 1905 milan 34
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Laruccia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evangelisti heeft problemen om de bal te vangen. Evangelisti passt de bal met de wreef. Strippoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strippoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Strippoli onderschept slim de pass. Balocchi begaat een overtreding. Balocchi krijgt een gele kaart. Strippoli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Strippoli kan niet meer verder spelen. Camerino komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Camerino probeert naar een medespeler te passen. Molin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin passt de bal zonder na te denken. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - milan 34 1:0

25e minuut.
Magaletta geeft een hoge lob. Balocchi is nu in balbezit. Anforti verovert de bal door een tackle van achteren. Camerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ancona Calcio 1905 - milan 34 1:1

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pollastri zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Balocchi de bal. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - milan 34 1:2

31e minuut.
Baldessarri met een sublieme pass. Bononcini is nu in balbezit. Laruccia verovert de bal door een tackle van achteren. Molin rent richting de bal. Molin schiet op doel. Geronzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ancona Calcio 1905 - milan 34 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 50%, milan 34 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancona Calcio 1905 - milan 34 2:2

51e minuut.
Balocchi met een sublieme pass. Dentini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molin. Molin krijgt een gele kaart. Dentini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dentini met een snel genomen vrije trap. Mangiapane kopt de bal weg. Klungelig pakt Bononcini de bal. Bononcini haalt uit met een fantastische trap. Geronzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Dentini de bal onder controle te krijgen. Bignotti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dentini. Dentini krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Morganti speelt de bal door. Bonora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonora probeert naar een medespeler te passen. Bononcini rent richting de bal. Bononcini schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Magaletta geeft de bal voor. Anforti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaggegi. Gaggegi krijgt een gele kaart. Molin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tormen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 33%, milan 34 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancona Calcio 1905 - milan 34 2:2