Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marco Palma real durante
Normal Tactiek tris
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Klungelig pakt Gregoracci de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună passt de bal met de wreef. Fada is nu in balbezit. Fada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuccus de bal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gregoracci de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Luvarà geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caudullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fatarella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - real durante 0:1

16e minuut.
Daar is Gazzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente speelt de bal door. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - real durante 0:2

21e minuut.
Piwek is nu in balbezit. Piwek passt de bal in één keer door. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Caudullo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - real durante 0:3

23e minuut.
Daar is Fada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fada passt de bal in één keer door. Seren geeft een lange en hoge pass. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - real durante 0:4

42e minuut.
Klungelig pakt Linares de bal. Linares speelt de bal door. Seren speelt de bal door. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 83%, real durante 17%.
Marco Palma - real durante 0:4

46e minuut.
Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună met een sublieme pass. Fada is nu in balbezit. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Fada passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună met een sublieme pass. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Piwek probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună heeft problemen om de bal te vangen. Mătrăgună speelt de bal door. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Luvarà geeft de bal voor. Engels kopt de bal weg. Daar is Luvarà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fada is nu in balbezit. Fada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cipolletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cipolletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gazzoli met een snel genomen vrije trap. Adinolfi rent richting de bal. Adinolfi draait met de bal, schiet en ... Zidanšek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Piwek rent richting de bal. Piwek passt de bal in één keer door. Lauriente heeft problemen om de bal te vangen. Lauriente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mignoni met een sublieme pass. Adinolfi is nu in balbezit. Engels maakt een afschuwelijke overtreding. Engels krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Piwek rent richting de bal. Piwek probeert naar een medespeler te passen. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente onderschept slim de pass. Lauriente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Linares is nu in balbezit. Linares probeert naar een medespeler te passen. Mătrăgună met een sublieme pass. Fada controleert de bal met de borst. Fada haalt uit met een fantastische trap. Caudullo bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piwek neemt de hoekschop. Fada probeert naar een medespeler te passen. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marco Palma - real durante 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marco Palma 85%, real durante 15%.
Marco Palma - real durante 0:5