Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real durante Marco Palma
tris Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 18.8
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Fada rent richting de bal. Fada geeft een hoge lob. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună geeft de bal voor. Gregoracci heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Caudullo trapt de bal weg van het doel. Piwek kopt de bal weg. Fada rent richting de bal. Fada schiet op doel. Caudullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună passt de bal zonder na te denken. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Linares rent richting de bal. Feula begaat een overtreding. Linares raakt geblesseerd tijdens het duel. Linares met een snel genomen vrije trap. Fada is nu in balbezit. Fada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Marco Palma 1:0

22e minuut.
Mignoni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piwek met de inworp. Seren geeft een hoge lob. Fatarella maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Marco Palma 2:0

27e minuut.
Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren met een sublieme pass. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Marco Palma 3:0

29e minuut.
Butto kopt de bal weg. Klungelig pakt Seren de bal. Seren speelt de bal door. Lauriente rent richting de bal. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella passt de bal met de wreef. Fada is nu in balbezit. Fada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Marco Palma 4:0

36e minuut.
Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren geeft een hoge lob. Gregoracci heeft problemen om de bal te vangen. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren geeft een hoge lob. Daar is Cuccus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mătrăgună geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fada kopt de bal weg. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 26%, Marco Palma 74%.
real durante - Marco Palma 4:0

49e minuut.
Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Seren verovert de bal door een tackle van achteren. Seren speelt de bal door. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Seren kopt de bal weg. Lauriente speelt de bal door. Fatarella is nu in balbezit. Fada is nu in balbezit. Fada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Marco Palma 5:0

66e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Daar is Gregoracci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Caudullo rent richting de bal. Caudullo geeft een hoge lob. Inworp. Piwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seren geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Marco Palma 6:0

70e minuut.
Piwek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Linares de bal. Linares passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fatarella de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mignoni passt de bal met de wreef. Casu bereikt de bal nog maar net als eerste. Casu geeft de bal voor. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Luvarà probeert de bal met de borst te controleren. Piwek rent richting de bal. Piwek speelt de bal door. Fada is nu in balbezit. Fada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fatarella geeft de bal voor. Lauriente kopt de bal weg. Daar is Gregoracci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fada rent richting de bal. Fada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fada heeft problemen om de bal te vangen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente passt de bal zonder na te denken. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... Caudullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel. Caudullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mătrăgună zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft een hoge lob. Gregoracci heeft problemen om de bal te vangen. Fatarella is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 10%, Marco Palma 90%.
real durante - Marco Palma 6:0