Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C Petronese 1909 Atletico Gianlupask
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Azzone heeft problemen om de bal te vangen. Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginami passt de bal zonder na te denken. Galluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galluccio schiet op doel. Paal! Nani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Divozzi onderschept slim de pass. Divozzi passt de bal in één keer door. Sisti rent richting de bal. Sisti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nani niet meer kan verder spelen. Aniasi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 40%, Atletico Gianlupask 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C Petronese 1909 - Atletico Gianlupask 0:0

63e minuut.
Saracini trapt de bal weg van het doel. Modigliani rent richting de bal. Modigliani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sassoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassoni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Scoponi heeft problemen om de bal te vangen. Sisti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scoponi. Sisti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sisti kan niet meer verder spelen. Lambertini komt het veld opgelopen. Frangipane komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Pedrinazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divozzi probeert naar een medespeler te passen. Pedrinazzi speelt de bal door. Lambertini rent richting de bal. Lambertini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sassoni speelt de bal door. Lambertini rent richting de bal. Lambertini passt de bal in één keer door. Pedrinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinazzi draait met de bal, schiet en ... Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C Petronese 1909 41%, Atletico Gianlupask 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C Petronese 1909 - Atletico Gianlupask 0:0