Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancona Calcio 1905 feisbuk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Molin rent richting de bal. Molin passt de bal in één keer door. Bononcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bononcini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pedota de bal onder controle te krijgen. Tuberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - feisbuk 1:0

26e minuut.
Palamà geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pappapino met de inworp. Molin geeft de bal voor. Bononcini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - feisbuk 2:0

40e minuut.
Daar is Zingarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappapino is nu in balbezit. Pappapino passt de bal in één keer door. Bononcini is nu in balbezit. Bononcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - feisbuk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 38%, feisbuk 62%.
Ancona Calcio 1905 - feisbuk 3:0

52e minuut.
Inworp. Nistro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balocchi rent richting de bal. Alfiere onderschept slim de pass. Alfiere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Balocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barontini is nu in balbezit. Barontini haalt uit met een fantastische trap. Gaggegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - feisbuk 3:1

66e minuut.
Zingarello probeert naar een medespeler te passen. Pievano rent richting de bal. Baldessarri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldessarri krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Alineri is nu in balbezit. Alineri geeft een lange en hoge pass. Mangiapane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zingarello rent richting de bal. Zingarello schiet op doel. Tamborini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Palamà is nu in balbezit. Palamà geeft een hoge lob. Inworp. Baldessarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pappapino geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tuberto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Pappapino geeft een hoge lob. Palamà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bononcini rent richting de bal. Bononcini draait met de bal, schiet en ... Tuberto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancona Calcio 1905 - feisbuk 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancona Calcio 1905 46%, feisbuk 54%.
Ancona Calcio 1905 - feisbuk 4:1