Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AdChi milan 34
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Baldari geeft een hoge lob. Contrada heeft problemen om de bal te vangen. Sembeni verovert de bal door een tackle van achteren. Evaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sembeni verovert de bal door een tackle van achteren. Sembeni met een sublieme pass. Luccini rent richting de bal. Evaldi onderschept slim de pass. Evaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Castagner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laruccia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdChi 52%, milan 34 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AdChi - milan 34 0:0

65e minuut.
Sembeni geeft de bal voor. Inworp. Pollastri met een snelle inworp. Strippoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strippoli schiet op doel. Gerardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Borboni is nu in balbezit. Borboni geeft de bal voor. Evangelisti kopt de bal weg. Baldari rent richting de bal. Baldari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Daar is Laruccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carone bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laruccia zijn tegenspeler op de grond. Laruccia krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Contrada is nu in balbezit. Evaldi onderschept slim de pass. Evaldi passt de bal in één keer door. Carone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AdChi 40%, milan 34 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AdChi - milan 34 0:0