Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real durante Atletico Gianlupask
tris Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 13.1
adequate Schieten weak
good Passen hopeless
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Fada rent richting de bal. Fada haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fatarella de bal onder controle te krijgen. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Linares passt de bal met de wreef. Frittegotto met een sublieme pass. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fada onderschept slim de pass. Fada met een sublieme pass. Lauriente rent richting de bal. Lauriente schiet op doel. Saracini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Atletico Gianlupask 1:0

10e minuut.
Maiorana probeert de bal met de borst te controleren. Fada is nu in balbezit. Fada passt de bal zonder na te denken. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Atletico Gianlupask 2:0

18e minuut.
Daar is Fada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares rent richting de bal. Linares passt de bal met de wreef. Fada is nu in balbezit. Fada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Atletico Gianlupask 3:0

21e minuut.
Seren geeft een hoge lob. Linares probeert naar een medespeler te passen. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Saracini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Atletico Gianlupask 4:0

26e minuut.
Inworp. Seren met de inworp. Piwek rent richting de bal. Piwek geeft een hoge lob. Fada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares speelt de bal door. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente draait met de bal, schiet en ... Saracini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Atletico Gianlupask 5:0

32e minuut.
Klungelig pakt Fada de bal. Coltello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada verovert de bal door een tackle van achteren. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Piwek onderschept slim de pass. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren speelt de bal door. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Piwek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lauriente de bal. Seren geeft de bal voor. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 17%, Atletico Gianlupask 83%.
real durante - Atletico Gianlupask 5:0

48e minuut.
Doeltrap. Saracini met een harde bal richting middenveld. Piwek kopt de bal weg. Lauriente rent richting de bal. Lauriente geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Coltello heeft problemen om de bal te vangen. Coltello geeft een hoge lob. Linares speelt de bal door. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel. Saracini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatarella rent richting de bal. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Saracini bokst de bal weg.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piwek met de inworp. Lauriente kan de bal niet met de borst controleren. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Squillace met een harde bal richting middenveld. Piwek kopt de bal weg. Klungelig pakt Lauriente de bal. Lauriente schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Fada rent richting de bal. Fada schiet op doel. Klungelig pakt Maiorana de bal. Lauriente is nu in balbezit. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saracini trapt de bal weg. Piwek speelt de bal door. Daar is Lauriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauriente draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Piwek geeft de bal voor. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fatarella de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Atletico Gianlupask 6:0

64e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lauriente de bal. Seren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Broi met een harde bal richting middenveld. Piwek is nu in balbezit. Piwek passt de bal in één keer door. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada passt de bal zonder na te denken. Seren rent richting de bal. Seren geeft de bal voor. Fatarella heeft problemen om de bal te vangen. Saracini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Fada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piwek de bal. Piwek met een sublieme pass. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piwek onderschept slim de pass. Piwek met een sublieme pass. Linares speelt de bal door. Lauriente rent richting de bal. Lauriente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saracini trapt de bal weg. Piwek kopt de bal weg. Lauriente rent richting de bal. Lauriente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Broi heeft problemen om de bal te vangen. Saracini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real durante - Atletico Gianlupask 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real durante 6%, Atletico Gianlupask 94%.
real durante - Atletico Gianlupask 7:0