Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Gianlupask real durante
Normal Tactiek tris
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten redelijk
hopeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada passt de bal zonder na te denken. Maiorana rent richting de bal. Fatarella onderschept slim de pass. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Scoponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares onderschept slim de pass. Mătrăgună speelt de bal door. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mătrăgună geeft de bal voor. Mannini onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piwek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lauriente krijgt zijn hoofd ertegen. Saracini bokst de bal weg. Fatarella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:1

11e minuut.
Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada passt de bal zonder na te denken. Coltello geeft de bal voor. Seren geeft een lange en hoge pass. Fatarella springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Linares met een snelle inworp. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft een hoge lob. Lauriente springt en kopt de bal. Saracini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:2

15e minuut.
Seren met een sublieme pass. Lauriente rent richting de bal. Lauriente passt de bal met de wreef. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:3

16e minuut.
Ginami rent richting de bal. Lauriente verovert de bal door een tackle van achteren. Lauriente passt de bal in één keer door. Daar is Fatarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:4

22e minuut.
Fada probeert naar een medespeler te passen. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Coltello begaat een overtreding. Lauriente raakt geblesseerd tijdens het duel. Piwek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saracini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiorana geeft de bal voor. Inworp. Linares met de inworp. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:5

26e minuut.
Saracini trapt de bal weg. Seren kopt de bal weg. Lauriente rent richting de bal. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:6

28e minuut.
Seren geeft de bal voor. Linares kopt de bal weg. Mannini heeft problemen om de bal te vangen. Lauriente rent richting de bal. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Scoponi speelt de bal door. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună speelt de bal door. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:7

36e minuut.
Linares kopt de bal weg. Mătrăgună controleert de bal met de borst. Mătrăgună met een sublieme pass. Lauriente rent richting de bal. Lauriente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:8

44e minuut.
Fada is nu in balbezit. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Saracini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 84%, real durante 16%.
Atletico Gianlupask - real durante 0:9

52e minuut.
Frittegotto met de inworp. Daar is Mannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannini passt de bal in één keer door. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mătrăgună onderschept slim de pass. Mătrăgună passt de bal zonder na te denken. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lauriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauriente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:10

65e minuut.
Lauriente onderschept slim de pass. Lauriente passt de bal met de wreef. Linares met een sublieme pass. Fatarella rent richting de bal. Fatarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:11

70e minuut.
Engels geeft een lange en hoge pass. Fatarella rent richting de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Squillace met een harde bal richting middenveld. Linares controleert de bal met de borst. Linares passt de bal zonder na te denken. Fatarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:12

81e minuut.
Saracini trapt de bal weg van het doel. Inworp. Seren met een snelle inworp. Piwek geeft een hoge lob. Broi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:13

83e minuut.
Saracini speelt de bal door. Piwek probeert naar een medespeler te passen. Lauriente rent richting de bal. Seren geeft een lange en hoge pass. Fada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Squillace verovert de bal door een tackle van achteren. Squillace geeft de bal voor. Linares probeert naar een medespeler te passen. Fatarella is nu in balbezit. Fatarella draait met de bal, schiet en ... Saracini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gianlupask - real durante 0:14

88e minuut.
Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătrăgună passt de bal in één keer door. Daar is Fatarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatarella haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Broi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gianlupask 92%, real durante 8%.
Atletico Gianlupask - real durante 0:14