Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nobili Guerrieri DangDang
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Guazzoni met de inworp. Regoli rent richting de bal. Goldaniga is nu in balbezit. Regoli rent richting de bal. Regoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gervasini met een sublieme pass. Benzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzoni geeft de bal voor. Regoli rent richting de bal. Regoli draait met de bal, schiet en ... Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goldaniga is nu in balbezit. Goldaniga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nobili Guerrieri - DangDang 0:1

33e minuut.
Marulli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Musso met een snelle inworp. Regoli rent richting de bal. Regoli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Angelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gervasini speelt de bal door. Regoli rent richting de bal. Goldaniga is nu in balbezit. Goldaniga schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Pizzocchi speelt de bal door. Angelino is nu in balbezit. Goldaniga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goldaniga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nobili Guerrieri 64%, DangDang 36%.
Nobili Guerrieri - DangDang 0:1

52e minuut.
Pizzocchi geeft de bal voor. Goldaniga kopt de bal weg. Regoli is nu in balbezit. Regoli schiet op doel. Ribbisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Regoli geeft de bal voor. Burgazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Musso zal de hoekschop nemen. Goldaniga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Burgazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazzi probeert naar een medespeler te passen. Pierobon met een sublieme pass. Carau bereikt de bal nog maar net als eerste. Carau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Burgazzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benzoni met een snelle inworp. Regoli heeft problemen om de bal te vangen. Regoli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Corrent geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiazzo met de inworp. Klungelig pakt Aste de bal. Aste haalt uit met een fantastische trap. Matelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Corrent geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galiazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aste geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nobili Guerrieri 45%, DangDang 55%.
Nobili Guerrieri - DangDang 0:1